Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
MANŞET

RAVZA BEBEK İÇİN EL ELE

SMA TİP-1 Kas hastası Ravza bebek için gönüllüler seferber oldu

Aralarında Havva Bebek Gönüllüleri ve Hasan ASLAN’ın da aralarında bulunduğu Bafralı gönüllüler Havva bebek’den sonra Ravza bebek için seferber oldular.

Sitemize Açıklamada bulunan baba ”Amine Ravza Sancak Temmuz 03.07.2023 doğdu Temmuz 12.07.2023 sinde tanı konuldu 28.08.2023 tarihinde 1.doz sipinraza ilacını aldı 21.09.2023 tarihinde İstanbul Medipol mega hastanesinde cocuk göğüs hastalıkları doktor Sedat ÖKTEM tarafından tedavi ve kontrollerimiz başlatıldı.

30 .09 .2023 yoğun bakıma yatışı yapıldı 14 .11.2023 3 aylıkken traokomi açıldı 20.03.2024 tarihinde 5.doz spinraza ilacını alacaktır

Amine Ravza Sancak samsunun Ladik ilçesinde yaşıyor şuan 8 aylık ailenin 3. Ve tek kız evladı 2 tane sağlıklı abisi var. Ravza için acele etmemiz gerekiyor SMA Çok hızlı ilerlemekte ve Ravzanin zamanı çok az” dedi.

Haber sitemize açıklamada bulunan Gönüllüler ”Bizler bir ebeveyn ve Bafra’nın çocuğu olarak SMA Tip-1 Kas hastası bebeklerimiz için gönlümüzü ortaya koyduk. Bu hastalığı biz sosyal sorumluluk projesi olarak değil artık kendi ailemizden birey olarak görüyoruz. hepimizin başına gelebilir önemli olan kenetlenip birlik ve beraberlik içerisinde olmamızdır. İnanıyorum ki Ravza bebeğimizi’de tedaviye yollayacağız. Lütfen kayıtsız kalmayalım. Bafra Havva bebeğimize nasıl kucak açtı ise Ravza bebeğimize de kucak açıp destek olacağına inanıyorum.Ramazan İçerisindeki zekat ve fitrelerinizi mevcutta bulunan iban numarasına destekte bulunabilirsiniz.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu