Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
MANŞET

KB Klinik için Atakum’da  Hizmete başladı

İşletmeciliğini Büşra Günaydın ve Kübra EREN’in Yaptığı KB klinik işitme cihazları için Atakum ilçesinde muhteşem açılış programı düzenlendi.

Atakum’da Mimarsinan Mahallesi 160. Sokak no 12 hizmete açılan KB işitme cihazları Kliniği’ne katılım çok yoğundu.

Açılış’da Atakum Kaymakamı Kemal YILDIZ ‘’güzel Atakum’un güzelliğine yakışan bir işletme açılışında bulunuyoruz.Açılışını yapmakta olduğumuz KB Klinik Atakum’a ve Samsuna hayırlar ve bol kazançlar getirsin. Bu yola çıkan iki kızımız memlekete ve insanlara hizmet etmiş olsunlar hayırlı uğurlu olsun’’ diyerek kurdale kesimi yapıldı.

Kurdele kesimi’nin ardından işletmeyi gezen protokol işitme cihazları ve içeride yapılan işlemleri inceledi. Sektörün ve işletmenin tanıtımını yapan Büşra GÜNAYDIN ve Kübra EREN işlerindeki profesyonel’lik ile büyük takdir topladı.

Açılışa Atakum Kaymakamı Kemal YILDIZ , Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye başkan adayı Şükrü NEİŞ , Bafra Önceki dönem belediye başkanı Zihni ŞAHİN , Bafra GİAD başkanı Muharrem UYAR , İş insanı Ömer ÇAPOĞLU, iş insanı Ender REİS ve birçok iş adamı katıldı.

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu