Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
KUTU HABERMANŞET

Şehit Polislerin Kabri Başında Dua Edildi

Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yılı dolayısıyla, şehit olan Polis Oktay Uçar ve Ali Kesimoğlu’nun kabri başında dualarla anıldı.

Türk Polis Teşkilatı’nın önemli günlerinden biri olan 179. kuruluş yıl dönümü, şehit polislerin kabri başında yapılan anma töreniyle hatırlandı. Törene, meslektaşları katılım gösterdi. Bafra Müftülüğü personeli tarafından dualar eşliğinde gerçekleşen anma töreninde, şehit polislerin fedakarlıkları bir kez daha hatırlanarak onlara olan minnet ve şükran ifade edildi.

Polis Oktay Uçar ve Ali Kesimoğlu gibi kahraman polisler, vatanları uğruna canlarını feda etmişlerdir diyen Emniyet Müdürü Murat Öner, Onların mücadele ve fedakarlık dolu yaşamları, Türk Polis Teşkilatı’nın kutsal görevlerini ne kadar büyük bir özveriyle yerine getirdiğini göstermektedir. Şehitlerimizin fedakarlıkları unutulmayacak ve her zaman minnetle anılacaklardır ’dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu